شکوه بختیاری نویسنده محترم وبلاگ ترانه آزادی در سایت آزادگی می نویسد :
" پیشنهاد تحریم این فیلم توسط دوست عزیزی در فیسبوک اشتراک شد و نمی دانم منبع این پیشنهاد از کجا آغاز شده و بعد کسانی که این فیلم را دیده بودند و خیلی متاسف بودند نظر گذاشتند و من همه نظرات و متن ها را کنار هم گذاشتم...و چند سطر و تیتر اضافه کردم.
امیدوارم همه دوستان متنی در مورد تحریم این فیلم روی وبلاگشان بگذارند"
من هم علاوه بر تاکید بر پیشنهاد دوستان نسبت به تحریم و ندیدن این فیلم در سینما و عدم خرید فیلم پیشنهاد می کنم سینماهایی که فیلم را نمایش دادند برای همیشه می توان آنها را تحریم کرد و هرگز دیگر به آن سینما ها نرفت و علاوه بر آن در فضای مجازی مانند سایتها , وبلاگها ,فیس بوک ,تویتر, فریند فید, گوگل پلاس , در بخش نظرات سایتهای اشتراک لینک و..... ایده تحریم فیلم را تبلیغ کنیم و خشم ,عصبانیت و نارضایتی خود را در نوشته هایمان نسبت به کسانی که فیلم را ساختند و یا هنرپیشه آن بودند و فیلم را تبلیغ می کنند و نمایش می دهند نشان دهیم و به هر شکلی که می توان و صلاح می دانیم به ساخت و پخش آن اعتراض کنیم.
نظام جلالی 18.03.2012
از امروز هر فردی که فیلم قلاده های طلا را در سینما ببیند یا پولی برای دیدن این فیلم بپردازد بر خون جوانان وطن خیانت کرده است
لطفا اطلاع رسانی کنیدفیلم قلاده های طلا را تحریم کنید
از امروز هر فردی که فیلم قلاده های طلا را در سینما ببیند یا پولی برای دیدن این فیلم بپردازد بر خون جوانان وطن خیانت کرده است
با توجه به اکران نوروزی و بی نوبت فیلم قلاده های طلا و توهین به مخالفین و فعالین جنبش سبز .
تمام تلاش خود را برای شکست اکران این فیلم از امروز آغاز نماییم.
ما بیشماریم
فیلم قلاده های طلا به توهین به جنش سبز و مردم آزادی خواه ایران است
و آزادی خواهان را به سگ هایی با قلاده های طلایی از طرف دولت های خارجی تشبیه کرده
در این فیلم معترضین به انتخابات و رژیم اسلامی یک مشت ساده لوح گول خورده نشان داده شده اند
و بسیجی ها قاتلین و متجاوزینی هستند که مجبور شدند مردم را بکشند و تیکه تیکه کنند ولی دوست نداشتند قاتل و متجاوز باشند معرفی شدند!!!
و کشتن همه آزادگان راه آزادی ایران بعد از نتخابات هم به خارجی ها نسبت داده شده!!!
امیدوارم همه بازیگران و سازندگان این فیلم در آینده ای نه چندان در در پیشگاه مردم محاکمه فرهنگی و هنری بشوند
غیر از شریفی نیا که آبرویی ندارد... بگذار دلش خوش باشد هر کاری می خواهد برای بیت رهبری بکند....
ادامه مطلب دروبلاگ ترانه آزادی
وبلاگ نویس چه می شود نیز یکماه پیش بدرستی می نویسد:
February 10، 2012
فیلم "قلاده طلایی" به سفارش وزارت اطلاعات و دفتر رهبری علیه جنبش سبز ساخت شد (به زودی شایعات آن را میشنوید)
فیلم " قلاده طلایی" علیه جنبش سبز ساخته شده......اما برای اینکه بلایی که سر اخراجی ها در مقابل "جدایی نادر از سیمین" آمده سر این فیلم نیاید و جوانان ان را تحریم نکنند؛ این فیلم را مسکوت گذاشته بودند اما هم اکنون از طریق عوامل 7000 تومانی خود فیس بوک و برخی وبسایت ها و وزارت ارشاد در حال ایجاد شایعه هستند: " کارگردان این فیلم به وزارت اطلاعات فراخوانده شده است و ایراداتی برآن گرفته شده است" سپس جوانان بگویند برای حمایت از این کارگردان و مخالفت با رژیم بریم این فیلم را ببینیم. (لطفا اطلاع رسانی کنید )
شایعاتی دیگر مانند :
فیلم سینمایی “قلاده های طلایی” که به گفته سازندگان آن سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است .
- مشکل اصلی ((قلاده طلایی)) یک مامور اطلاعات است / وضعیت فیلم سینمایی «قلاده های طلا» نامعلوم است.
زمانی که فیلم داغ شود .اطلاع رسانی سخت تر میشود
عکس ابوالقاسم طالبی
اهدای سیمرغ به کارگردان قلاده های طلا توسط شیخ طادی به ابوالقاسم طالبي
عکس پرویز شیخطادی
پس از آنکه پرویز شیخ طادی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر جایزه خود را به وی داد، از دبیرخانه جشنواره با وی تماس گرفتند که خودرو تیبا را به چه اسمی بزنند که وی پاسخ داده است این خودرو را به نام فرزند شهید احمدی روشن ثبت کنند. همچنین در این مراسم انگشتری منقش به خط امام خمینی(ره) به ابوالقاسم طالبی اهدا شد.
ندای سبز آزادی - مصطفی خلجی در این باره می نویسد:
شاید شیخ طادی میدانست که اگر کارگردان فیلم قلادههای طلا در هیأت داوران امسال حضور نداشت، این سیمرغهایی که به فیلم او داده شده، نصیب فیلم طالبی میشد. این اولین بار نیست که دولت خود را برای ساخت فیلمی علیه جنبش سبز به تکاپو انداخته است.
سال گذشته نمایش فیلم سینمایی "پایاننامه" که علیه مردم معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال 88 ساخته شده بود، در جشنواره فجر با هو کردن و سوت زدن تماشاگران مواجه شد. جالب این جاست که طالبی یکی از داوران جشنواره بود و بیشترین جوایز این دوره از جشنواره هم به فیلم شیخطادی تعلق گرفته بود.
اما شکست این فیلم، عصبانیت وزیر ارشاد را در پی داشت. وزير ارشاد علاقهمندان به سینما را که در بيستونهمين جشنواره فيلم فجر شرکت کرده و اعتراض خود را نسبت به فیلمهای حکومتی مثل «پایاننامه» بیان کرده بودند، متهم به «اغتشاشگری» و «جنجالآفريني» کرد.
حالا هم رسانههای حکومتی درباره شکست فیلم قلادههای طلا نوشتهاند که «گروهی از یک جریان خاص تلاش داشتند تا هنگام نمایش فیلم قلادههای طلا مانند سال پیش فضا را متشنج کرده و هیاهو به راه بیاندازند.»
اما دولت کماکان بر راه خود اصرار میورزد و میخواهد جوایزی به این فیلم در آینده اهدا کند، نمونهاش نخستین جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی است که فیلم قلادههای طلا نامزد آن شده است. جایزههایی که اساسا برای این گونه فیلمها تأسیس شده است.
همانطور که اشاره شد، اهالی سینما و منتقدان مستقل درباره فیلم قلادههای طلا سکوت کردهاند؛ در اینجا سکوت هنرمندان و منتقدان همان معنی هو شدن فیلم از سوی تماشاگران را میدهد.
این وسط دولت میماند و فیلمی که ساخته و جایزههایی که با یک دست میدهد و با دست دیگر میگیرد.
رسما اعلام شده بود که فیلم «پایاننامه» با هزینه وزارت ارشاد اسلامی ساخته شده و گفته شده تیم فرهنگی وزارت اطلاعات مشاوران سازندگان آن بودهاند.
این در حالی بود که این فیلم از سوی سینماگران به عنوان بدترین فیلم سال شناخته شد."
این فیلم که درباره حوادث پس از انتخابات است توسط افراد زیر ساخته شده است :
ابوالقاسم طالبی کارگردان “قلاده های طلا” قبل از نگارش این فیلمنامه، تحقیقات وسیعی را در گفتگو با کاندیداهای ریاست جمهوری دوره دهم برای به تصویر کشیدن واقعی حوادث پس از انتخابات انجام داده است.
عوامل سازنده “قلادههای طلا” عبارتند از: نویسنده و کارگردان: ابوالقاسم طالبی/ تهیهکننده: محمد خزاعی/ مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی/ طراح چهرهپردازی: محمدرضا قومی/ طراح صحنه: غفار رضایی/ طراح لباس: سارا خالدی/ مجری ساخت دکور: محمد معصومی/ صدابردار همزمان: عباس رستگارپور/ برنامهریز، دستیار اول کارگردان و مدیر جلوههای میدانی: عباس شوقی/ مدیر جلوههای ویژه رایانهای: بابک میر فرحناک/ عکاس و تصویربردار پشت صحنه: کوروش پیرو / دستیار کارگردان: مسعود منصوری، مسعود جیرانی/ منشی صحنه: یاسمن کفایتی
بازیگران: امین حیایی، مریلا زارعی، محمدرضا شریفینیا، حمیدرضا پگاه، علی رام نورایی، نیلوفر خوشخلق، دکتر محمود عزیزی، حسین سحرخیز، اکبر سنگی، مهدی صبایی، کیانوش گرامی، بهادر زمانی، ونوس مجلسی، داریوش اسدزاده، پوراندخت مهیمن، اکبر پاکزاد، حامد بسیاری، عباس شوقی، مجید معافی، عاطفه منصوری، داود مقدادی، محسن امیری، حمیدرضا رسولی، طناز دهقان، علی اصغر طبسی، مجید رسولیان، سیاوش اکبری صفت، محمدرضا شکریان، ساینا بازرگان، مژگان ترانه، ستاره صفیخانی، اسماعیل زن و گل گیاه، مریم آرادیش، هلیا امامی، سعید علیپور، مهناز مرتضایی و …
مجتبی احمدیان نامی در فیس بوک می نویسد:" این فیلم زبان گویا و حرف دل همه به قول معروف احمدی نژادی ها،به میرحسینی هاست!"
همچنین احمدیان در صفحه فیس بوکی که برای تبلیغ این فیلم باز کرده است و تا کنون فقط 2 نفر لایک کردند که آن 2 نفر نیز خودش با 2 آیدی لایک کرده است از جمله می نویسد :" تنها دستگاههاي جاسوسي بيگانه و عوامل رسانهاي آنها را به معترضان بالقوه فيلم خود تبديل ميسازد.
طالبي با اين چينش هوشمندانه، زمين بازي خود را به پس از ساخت فيلم نيز گسترش ميدهد و دامي را براي وابستگان به دستگاههاي جاسوسي بيگانه پهن ميکند تا به محض اعتراض به درونمايه فيلم، قلاده وابستگيشان، رسواگر اين خودفروشي گردد. بنابرين بايد منتظر ماند و ديد اولين صداهاي اعتراض به محتواي «قلادههاي طلا»، از سوي چه جريانها و از طريق چه رسانههايي بلند ميشود.
ابوالقاسم طالبي در «قلادههاي طلا» به خوبي نتايج بيتدبيري نخبگان سياسي در کشاندن طرفداران خود به خيابانها را به تصوير ميکشد و تصريح ميکند که اکثريت طرفداران ميرحسين موسوي و مهدي کروبي، از دلبستگان به نظام هستند. او علت حضور پرشمار آنان در راهپيمايي اعتراضي ۲۵ خرداد ۸۸ را بيان ميکند و از سوي ديگر نشان ميدهد اين عدم پايبندي به قوانين، چگونه عملکرد دستگاه امنيتي را با اختلال مواجه ميسازد و فرصت را براي سوءاستفاده آشوبگران مهيا ميکند.
بنابرين ميتوان گفت جذابيتهاي هنري فيلم در کنار کشش موضوعي آن، فروشي تاريخي و رکورد شکن را براي «قلادههاي طلا» قابل پيشبيني ميسازد.
از سوي ديگر، نمايش «قلادههاي طلا» در سينماهاي کشور نه تنها خانوادههاي قهرکرده به سينما را به سوي آن خواهد کشيد بلکه، با تکميل تحليلهاي وقايع پس از انتخابات، به مخاطب بصيرتي را هديه خواهد کرد تا در صورت بروز فتنههاي بزرگتر با منشا يا کمک خارجي، هوشيارانهتر عمل کند."
به گزارش خبرنگار سینماپرس، فیلم سینمایی «قلاده های طلا» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و تهیه کنندگی محمد خزاعی روی پرده سینماهای زیر رفت:
سینما استقلال تهران - بالاتر از میدان ولیعصر
سینما پردیس زندگی تهران - میدان صادقیه - بلوار کاشانی - بلوار اباذر
سینما پردیس آزادی تهران - خیابان بهشتی نبش وزرا
سینما فرهنگ تهران - شریعتی - بالاتراز خیابان دولت
سینما ساویز کرج - گوهردشت
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر